Barion Pixel

Tappancs a kulisszák mögött

Örömmel osztom meg veletek a „Tappancs a tanyán” című mesekönyvem kulisszatitkait. Ha kíváncsi vagy, hogyan született Tappancs, és milyen kalandok várnak rá a tanyán, akkor itt mindenre választ kapsz!

Tappancs cica Születése:

Tappancs története nemcsak egy könyv lapjain él, hanem egy kicsit talán a valóságban is. Bár valójában Cirminek hívják és velünk él vidéken.

A Tanya Varázsa:

Habár nem tanyán élünk, de egy kicsi, barátságos faluban és mi is tartunk állatokat. A természet szépsége, az állatok barátságossága, és a vidéki élet nyugalma mind olyan elemek, amik inspiráltak a történetek írásában.

A Kalandok Vezető Motívuma:

„Tappancs a tanyán” nemcsak izgalmas kalandokat kínál a kicsiknek, hanem olyan értékeket is közvetít, mint a gyakorlás fontossága, a jó dolgok meglátása, a természet szeretete, a gyermeki kíváncsiság és sok egyéb. A történetekbe olyan üzeneteket szőttem bele, amik segíthetik a gyerekeket a mindennapjaik során.

Zárszó:

Remélem, hogy élveztétek ezt a betekintést a „Tappancs a tanyán” kulisszái mögé. Remélem a könyv minél több gyerekhez eljut és megszeretik Tappancsot, a szürke városi kiscicát és tanyasi barátait. Ha további részletekre vagy kíváncsi a könyvvel kapcsolatban, ne habozz keress bátran!

További cikkek amik érdekelhetnek:

Tappancs

Tappancs megérkezik

Üdvözöllek Tappancs, a szürke kiscica mesekönyvének világában!

Tappancs

Szalay könyvek

Ígértem, hogy izgalmas hírekkel jövök Eredetileg magánkiadásban jelent volna meg a mesekönyv, de végül a @szalay_konyvek fogja kiadni az eredetinél sokkal nagyobb példányszámban Ez befolyásolja