Barion Pixel

Tappancs megérkezik

Üdvözöllek Tappancs, a szürke kiscica mesekönyvének világában!

Tappancs egy napon a tanyára érkezik, ahol minden új és izgalmas számára. Kíváncsi természetének köszönhetően azonnal fel akarja fedezni a birtokot.

A mesekönyv az ő szemszögéből nyújt bepillantást az itt élő állatok és emberek mindennapjaiba, miközben fontos értékekkel és tanulságokkal is gazdagodhatunk.

A mesekönyv hét különálló történeten keresztül mutatja be Tappancs tanyasi kalandjait. Minden oldalt Szitnyai Kriszti látványos képe díszít, így a gyerekek könnyen elképzelhetik a történeteket.

A Tappancs a tanyán a 3-7 éves korosztály számára készült, és garantáltan sok nevetést és szórakozást nyújt majd a kicsiknek és szüleiknek egyaránt. A bejegyzésben lévő kép csupán egyike a sok csodálatos illusztrációnak.

A várható megjelenés 2023 május-június

További cikkek amik érdekelhetnek:

Tappancs

Szalay könyvek

Ígértem, hogy izgalmas hírekkel jövök Eredetileg magánkiadásban jelent volna meg a mesekönyv, de végül a @szalay_konyvek fogja kiadni az eredetinél sokkal nagyobb példányszámban Ez befolyásolja

EgyébMesékÉsNovellák

Új mese: Pip, a kis pingvin kalandos utazásai

Addig sem tétlenkedünk, amíg várjuk, hogy megjelenjen a Tappancs a tanyán című mesekönyvem. A Pip, a kis pingvin kalandos utazásai című meséhez most keressük a